Terminator: Resistance Çıkış Fragmanı

14.11.2019 16:25 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Reef Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Teyon'un yaptığı Terminator: Resistance'dan çıkış fragmanı paylaşıldı. 
 
Oyun Avrupa ve Avustralya için yarın yani 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişime açılacak. Oyunun Kuzey Amerika sürümü ise geçtiğimiz haftalarda ne yazık ki ertelenmişti ve 10 Aralık'ta erişime açılacak.
 
Fragmanı ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Terminator: Resistance tek oyuncu odaklı bir birinci şahıs nişancı oyunu. James Cameron'ın The Terminator ve Terminator 2: Judgment Day filmlerine dayanan orijinal bir hikayeye sahip olacak. Kıyamet sonrası Los Angeles'ta, Judgment Day'den yaklaşık 30 yıl sonrasında geçecek.

Terminator: Resistance'ta oyuncular Jacob Rivers adlı yeni bir kahramanın rolünü üstlenecek. Resistance Pacific Division'da bir asker olan Jacob Rivers kısa sürede Skynet'in tehdidi tarafından yok edilmesi için hedef alındığını öğrenecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terminator: Resistance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Teyon Dağıtıcısı: Reef Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 12 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler