Terminator: Resistance Enhanced 30 Nisan'a Ertelendi

27.01.2021 22:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Reef Entertainment ve geliştirici Teyon, Terminator: Resistance Enhanced sürümünü 26 Mart'tan 30 Nisan'a erteledi.

30 Nisan'da PlayStation 5 için çıkacak.

Tek oyunculu FPS oyunu Terminator: Resistance, James Cameron'ın The Terminator ve Terminator 2: Judgment Day filmlerine dayanan orijinal bir hikayeye sahip ve kıyamet sonrası Los Angeles'ta, Judgment Day'den yaklaşık 30 yıl sonrasında geçiyor.

Oyun ilk olarak Kasım 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı. PlayStation 5 versiyonu dört kat hızlı yükleme süreleri, 4K çözünürlükte 60 kare hızı, yüksek çözünürlüklü dokular, yüksek poligon sayısı, tessellation, iyileştirilmiş ışıklandırma, dinamik gölgeler, iyileştirilmiş post-processing (antialiasing, bloom ve daha fazlası) ve daha detaylı parçacık efektleri sunacak. PlayStation 4'te Terminator: Resistance'a sahip olanlar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz olarak yükseltebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terminator: Resistance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Teyon Dağıtıcısı: Reef Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler