Terminator: Resistance PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

19.09.2019 18:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Reef Entertainment ve Rambo The Video Game'in arkasındaki geliştirici Teyon, Terminator: Resistance'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 15 Kasım'da Avrupa ve Avustralya'da; 3 Aralık'ta Kuzey Amerika'da çıkış yapacak.
 
Terminator: Resistance tek oyuncu odaklı bir birinci şahıs nişancı oyunu. James Cameron'ın The Terminator ve Terminator 2: Judgment Day filmlerine dayanan orijinal bir hikayeye sahip olacak. Kıyamet sonrası Los Angeles'ta, Judgment Day'den yaklaşık 30 yıl sonrasında geçecek.
 
Terminator: Resistance'ta oyuncular Jacob Rivers adlı yeni bir kahramanın rolünü üstlenecek. Resistance Pacific Division'da bir asker olan Jacob Rivers kısa sürede Skynet'in tehdidi tarafından yok edilmesi için hedef alındığını öğrenecek.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler