Terminator'ün Hiç Piyasaya Çıkmamış NES Oyunundan 30 Yıllık Video Ortaya Çıktı

08.07.2019 21:15 Nursema Emre

 
1989 yılında, Japon oyun yapımcısı ve yayıncı Sunsoft, NES için resmi Terminator oyununu duyurmuş ve çalışmalara başlamıştı. 1984 yılında vizyona giren ve gişe rekorlarını alt üst eden Arnold Schwarzenegger filmini konu alacak olan yapım, bir yıl sonra Sunsoft'un film haklarını kaybetmesiyle Journey to Silius isimli bambaşka bir oyuna evrilerek lisans problemlerinden arındırıldı ve oyuncularla buluştu.
 
Oyun tarihiyle alakalı içerikler üreten Gaming Alexandria isimli web sitesi, aradan geçen 30 yılın ardından Sunsoft'un hazırladığı tanıtım videosunu gün yüzüne çıkardı. Bildiğiniz gibi 80'li yıllarda oyun fuarlarında ne USB bellek ne de internet gibi imkanlar yoktu. Oyun yapımcıları yanlarında getirdikleri VHS kasetleri oynatarak basına tanıtıyorlardı.
 
İşte Gaming Alexandria'da bu kasetlerden birini ele geçirmeyi başarmış ve tam 30 yıllık bir gizem böylece çözülmüş.
 
Daha önce hiç yayınlanmamış bu tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler