Terraria: Journey's End Güncellemesi Yayınlandı

16.05.2020 23:41 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Re-Logic, 2D sandbox adventure oyunu Terraria'nın son büyük güncellemesi Journey's End'i bugün itibarıyla PC için yayınladı.
 
Devasa güncelleme yeni oyun modları getiriyor. Bunlardan ilki Journey modu ve bu mod oyuncuların oynanışı istediği gibi ayarlamasına imkan sunuyor. Bu özellikler hava durumunu kontrol etme, düşman zorluğunu ayarlama, eşya ve materyalleri kopyalama ve god modunu etkinleştirme gibi. Re-Logic bu modda tek sınırın oyuncunun yaratıcılığı olduğunu söylüyor.
 
Bir diğeri ise Master modu. Bu mod oldukça deneyimli oyuncular için hazırlanmış. Düşmanların çok daha güçlü ve agresif olduğu ve cezalandırılma sisteminin katı olduğu bu mod Re-Logic tarafından belirtilene göre Terraria'daki şimdiye kadarki en zor mod. 
 
Güncelleme ayrıca 1000'den fazla yeni eşya, yeni düşmanlar ve boss'lar, grafik ve oynanış mekaniklerinde iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor. 40 sayfadan fazla olan yama notlarının tamamına terraria.org adresi üzerinden göz atabilirsiniz.

Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte oyuncu sayısında da büyük bir artış yaşandı. 489,886 eş zamanlı kullanıcı sayısıyla Terraria bugün Steam'de en çok oynanan üçüncü oyun oldu.

Terraria ilk olarak 16 Mayıs 2011'de çıkışını gerçekleştirmişti. Bugün dokuzuncu yıl dönümünü kutlayan oyun tüm platformlar üzerinde toplamda 30 milyondan fazla satmayı başardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terraria Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Re-Logic Dağıtıcısı: Re-Logic Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler