Terror Squid İlkbaharda Switch ve PC için Çıkacak

14.02.2020 16:35 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Apt Games, arcade bullet hell oyunu Terror Squid'in bu ilkbaharda Switch, PC ve Maç için çıkış yapacağını duyurdu. Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bir mermi cehennemi. Şeytan ayrıntıda gizli. Kendi eserin olan bir mermi cehenneminden geçerken hızlı ve stratejik bir şekilde düşün. Öğrenmesi kolay ve ustalaşması zor olan TERROR SQUID, eşsiz benzersiz bir atari deneyimi.
 
Yıkım senfonisinde şef ol. Kendi eserin olan kışkırtıcı mermi dağılımlarından kaç. İlkel bir karanlık enerji bombasını kullanmaya yetecek kadar hayatta kal ve ardından mermilerinin güzel bir şekilde zincirleme patlamasını izle. Her bir saniyenin önemi var, zaman kazanmak için her denemende stratejini geliştir.
 
Bir vektör kabusu
Muhteşem ve dehşet verici bir atari deneyimi sunmak için eşsiz vektör grafikler ve etkileyici müzikler kullandık. Damarlarında gezen dopamini hisset ve asimilasyona boyun eğ.

Liderlik tablolarında terör estir
Arkadaşlarının yüksek skorlarını geç. Gen havuzunun zirvesine yüksel. Zirveye çık.

Vücut fanidir
Fani ve cılız insan kabuğunu bir kenara at ve karanlığa boyun eğ. Terör Ol.

Umut yok
Sadece TERROR SQUID var 


Live action fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler