Test Drive Unlimited Solar Crown 22 Eylül 2022'de Çıkış Yapacak

07.07.2021 14:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing, Test Drive Unlimited Solar Crown'un 22 Eylül 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Şirketler ayrıca oyunun Hong Kong'da geçeceğini duyurdu. Oyuncular, "canlı adada bire bir gerçek mekanların olduğu yerleri gezinebilecek" ve hikayede farklı yollar arasında seçim yapabilecekler. 
 
Oyun hakkında 
 
Gerçektekiyle aynı şekilde inşa edilmiş bir açık dünyada sürüş ve yaşam tarzı deneyimi. Anahtarlarınızı alın ve lüks hayatınızı yaşayın. Unutmayın, sosyal statü TDU dünyasında her şeydir. 
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited Solar Crown Platformlar: PC Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Nacon Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler