Test Drive Unlimited Solar Crown için Yeni Detaylar Yakında Geliyor

08.07.2023 11:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Nacon ekibi 12 Temmuz TSİ 20:00'de TDU Connect adlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını açıkladı. Etkinlik kapsamında Test Drive Unlimited Solar Crown için yeni görüntüler ve bilgiler sunulacak. Etkinliği YouTube üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlik yarım saat sürecek 
 
 
 
KT Racing yaratıcı yönetmeni Alain Jarniou'nun sunuculuğunu yapacağı 30 dakikalık etkinlikte "unutulmaz görüntülerin ve birçok sürprizin" olacağı belirtiliyor. Test Drive Unlimited Solar Crown temel olarak Hong Kong Adası'nda geçiyor ve açık dünya sürüş deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor. Oyunda anahtarlarınızı alıyor ve lüks hayatınızı yaşamaya koyuluyorsanız.
 
Oyun içerisinde oyuncuların sosyal statüsü yer alıyor ve siz de biliyorsunuz ki TDU dünyasında bu statü çok önem arz ediyor. İlk oyunların DNA'sını koruyan ve modern teknolojiye uyarlayan Test Drive Unlimited Solar Crown oyununda istediğiniz gibi ilerleme özgürlüğüne sahipsiniz.
 
Açık dünya içerisinde istediğiniz gibi güneş batana kadar takılabiliyor, arkadaşlarınızla yarışabiliyor, gezebiliyor ve eğlenebiliyorsunuz. Bu tamamen size kalmış durumda. Test Drive Unlimited Solar Crown bu yıl içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Etkinlik duyurusu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited Solar Crown Platformlar: PC Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Nacon Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler