Tetsuya Nomura , E3 2010'a Katılacak

01.06.2010 16:03 İhsan Aktı

    

Image and video hosting by TinyPic


     Square Enix
'in popüler oyun serilerinden Kingdom Hearts'ın yapımcısı olan ve şu sıralar yönetmen olarak görev aldığı Final Fantasy Versus 13 projesi üzerinde sıkı bir çalışma yürüttüğü bilinen Tetsuya Nomura'nın E3 2010'a katılacağı açıklandı.

     Haber bir başka Square Enix çalışanı olan Shinji Hashimoto tarafından twitter aracılığıyla duyurulurken  yeni bir Kingdom Hearts oyunu ile Final Fantasy Versus 13'ü bekleyenlerin E3 2010'a daha büyük bir umutla bakmalarına neden oldu.


Image and video hosting by TinyPic


Tetsuya Nomura'nın E3 2010'da ne yapacağı veya ne gibi bir projeyle oyunseverlerin karşısına çıkacağı henüz bilinmese de , Nomura'nın  Sony Basın Konferansında sahneye çıkıp Final Fantasy Versus 13 hakkında yeni detaylar vermesi veya Microsoft Basın Konferansında sahneye çıkarak oyunu Xbox 360 platformu için de müjdelemesi gerçekleşmesi muhtemel en büyük olasılıklar olarak karşımıza çıkıyor.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 15 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler