The Agency Yakında Oynanabilir Olacak

01.04.2010 14:07 Alkan Adakaner


 
     2006 yılında PC ve Playstation 3 için duyurulan ve Sony Online Entertainment Seattle tarafından geliştirilen The Agency sonunda yeni bilgiler, hatta oynanabilir olarak karşımıza çıkacak.
 
     SOE'den John Smedley, The Agency'i kısa bir süre sonra göreceğimizi (kısa süreden kastettiği birkaç hafta) aynı zamanda oyunun oynanabilir olacağını umduğunu söyledi.

      Oyunun tam sürümü için ise kesin bir tarih veremeyeceğini söyleyen yapımcı son dönemlerin klasik sözünü söyledi: "Ne zaman hazır olursa o zaman çıkacak"
 
      The Agency'nin hazır olması ise doğal olarak SOE ekibinin oyundan tatmin olmasına bağlı. Konsollarda MMO görmek hiç de kolay olmayacak. En azından The Agency'i birkaç hafta içinde oynayabilecek olmak bile mutluluk verici.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Agency Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler