The Alters İlk Günden Xbox Game Pass'e Geliyor

07.03.2024 18:47 Mehmet Tandoğan

 
 
11 bit studios tarafından oyunculara sunulacak olan hayatta kalma ve üs inşa etme oyunu The Alters için bakış fragmanı yayınlandı. Bu bakış fragmanı ile beraber oyunun oynanış kısımlarını gözden geçirebiliyor ve aynı zamanda oyunun çıkışı ile beraber Xbox Game Pass üzerinden erişilebilir olacağını aktarabiliyoruz.
 
Türkçe dil desteğiyle geliyor 
 
 
 
Dikkat çekici yapısı ve mekanikleri ile beraber The Alters, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store, GOG ve Microsoft Store üzerinden yayınlanacak. 2024 yılı içerisinde oyunculara sunulacak olan bu yapım, büyük beğeni toplayan ve This War of Mine'dan esinlenen bir yapıyı içeriyor.
 
The Alters'ın yeni oynanış fragmanı, Jan Dolski'nin insanlık tarihinde en sık sorulan sorunun cevabını ararken tehlikeli bir gezegenden kaçış konseptine ilk bakış sunuyor. Son teknoloji bir bölgede yer aldığımız ve aynı zamanda hayata tutunmak için elimizden geleni yapmaya çalıştığımız bu oyun, arka plandaki hikayesi ile beraber de dikkat çekmeye hazırlanıyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Alters Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: 11 bit studios Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 5 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler