The Amazing Spider-Man'in Özel İçerikleri

Stan Lee ve Rhino'nun DLC olarak satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor.
09.05.2012 17:47 Gökhan Yılmaz

 
     The Amazing Spider-Man'de çizgi romanın yaratıcısı olan Stan Lee'nin oynanabilir olarak bulunacağı daha önce bir ekran görüntüsü ile birlikte duyurulmuştu. Fakta ekran görüntüsünden nasıl bir oynanışla katılacağı anlaşılmıyordu ve açıklama yapılmamıştı.
 
     Oyunun Amazon ve Gamestop'a özel olarak sunulacak ek içerikleri ortaya çıkınca Stan Lee'nin de bunlardan biri olduğunu öğrenmiş olduk. Bu özel içerikler şu şekilde:
 
     Amazon.com: Oyuncular Stan Lee'nin yerine geçerek Manhattan'da özel bir göreve katılacaklar ve Spider-Man'den ödünç aldıkları güçler ile Stan'in etrafa dağılmış senaryo sayfalarını toplamaya çalışacaklar. Görevin sonunda Stan Lee hayranlarını bir sürprizin beklediği belirtiliyor. Ne de olsa Spider-Man'in bu sene 50. yıl dönümü.
 
     GameStop: Genetikleriyle oynanmış dev Rhino'nun kontrolünü elinize alarak Manhattan'da etrafı yakıp yıkacağınız bir görev sunulacak. Rhino'ya özel güçleri kontrol ederek önünüze çıkanı silip süpürecek, yüksek hızda kombolar yaparak pek çok şeyi parçalayabileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 13 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler