The Amazing Spider-Man'in İnceleme Puanları İyi

28.06.2012 16:39 Tunahan Başol


     Beenox tarafından geliştirilen ve aynı isimli film ile paralel bir işleyişe sahip olacağı açıklanan The Amazing Spider-Man'in Amerika çıkışı ardından ilk incelemeleri de yavaş yavaş yayımlanmaya başladı.
 
     Batman haricinde iyi puanlar alamayan, hatta vasat sayılabilecek derecede kötü olan süper kahraman oyunlarının arasında eski Spider-Man oyunları da bulunuyordu. Fakat The Amazing Spider-Man'in genel olarak ortalamanın üzerinde puanlara sahip olduğunu aşağıdaki puanlara bakarak rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
     Oyun dünyasının ünlü sitelerinden 7 ila 8 arasında değişen puanlar alan The Amazing Spider-Man'in zaman zaman 6 gibi puanlar aldığı da görülüyor. Tam liste ise aşağıda:
 
G4: 4/5
Planet Xbox 360: 8/10
EGM Now: 8/10
Destructoid: 7/10
Team Xbox: 7/10
GameInformer: 6.75/10
GamesRadar: 3/5
IGN: 7/10     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Amazing Spider-Man Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler