The Ascent Co-op Oynanış Fragmanı

26.03.2021 19:36 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Curve Digital ve geliştirici Neon Giant, izometrik bilim kurgu aksiyon rol yapma oyunu The Ascent için co-op oynanışın gösterildiği bir fragman yayınladı.

The Ascent 2021'de Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam) için çıkış yapacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
The Ascent, bir cyberpunk dünyasında geçen tekli ve ortak görevli bir aksiyon RPG'dir. Size ve geri kalan herkese sahip olan mega şirket The Ascent Group çökmüş durumda. Kargaşa ve kaos ortaya çıkmış, güvenlik ve düzen bozulmuş durumda ve korunmasız kalan herkesin kendisini müdafaa etmesi gerekiyor. Çetelerin ve düşman örgütlerin ele geçirmesini önleyin ve gerçekte neler olduğunu açığa çıkarın.

Ascent Group'un şehrini keşfedin
Derinliklerdeki gecekondulardan, lüks bölgelere kadar yayılmış şehri ve geniş semtlerini keşfederken müttefikler ve düşmanlar kazanın.

Ateş Edin ve Yağmalayın
Savaşırken düşmanların boyutunu ve zayıflıklarını göz önünde bulundurarak tüm fırsatları değerlendirin. En nadir ganimetleri bulmak için en kötü rakipleri yere serin.

Özelleştirme ve Güçlendirmeler
Vücudunuzu siber yazılımla modifiye edin ve oyun stilinize uygun silah ve ekipmanlarla donanın. Zekice ve kesin bir yaklaşım sergileyin veya tamamen silahlarla donanıp işi doğrudan halledin.

Tekli veya Ortak Görevli
Oyunun tamamını tek başınıza veya en fazla üç kişiyle yerel veya çevrimiçi ortak görev modunda oynayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Ascent Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Neon Giant Dağıtıcısı: Curve Digital Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler