The Banner Saga 2'nin Yapımı Devam Ediyor

08.02.2014 00:03 Samet Konuksal


    Bu senenin sönük kalan bağımsız yapımcı oyunlarından The Banner Saga, oynayanları tarafından çok beğenilmişti. İlgi çekici çıkış sonrasında ise ilginç bir davayla karşı karşıya kalan The Banner Saga'nın devamıyla ilgili yeni açıklamalar geldi.
 
    Bildiğiniz gibi Candy Crush Saga'nın yapımcısı King.com, The Banner Saga'ya, destan anlamına gelen 'saga' kelimesini kullanmalarından dolayı dava açmıştı. Bu haberden sonra da yapımcı ekip, devam oyununun sıkıntıya girebileceğini söylemişti. Fakat gelen en yeni habere göre The Banner Saga 2'nin yapımı devam ediyor. Sadece üç kişiden oluşan Stoic stüdyoları, ikinci oyunun gelişimini tamamlamak için uğraşıyor. Gelen haber böyle olsa da, şimdilik yeni oyunla ilgili çok fazla bilgi paylaşılmış değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Banner Saga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Stoic Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 8 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 24 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler