The Bard's Tale'in Devam Oyunu 27 Yıl Sonra Duyuruldu

25.01.2015 00:28 Samet Konuksal


    80'li yılların RPG serilerinden The Bard's Tale, mizahi unsurları içinde bulundurmasıyla dikkatleri çekiyordu. Interplay döneminde ilk başta karşımıza çıkan seri, daha sonra eski Interplay çalışanı Brian Fargo'nun önderliğinde inXile Entertainment tarafından satın alınmıştı. Serinin ilk oyununu yenilenmiş haliyle 2004 yılında piyasaya sunan inXile Entertainment, nihayet yeni bir şeyler yapma kararı aldı.
 
    PAX South etkinliğinden gelen haberlerle beraber The Bard's Tale'in devam oyunu tam 27 yıl sonra duyuruldu. The Bard's Tale IV, hikaye olarak 1988 senesinde çıkan üçüncü oyununun devamını konu alacak. Firmanın sunduğu ilk oyun olmasından dolayı The Bard's Tale serisinin kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Brian Fargo, yeni oyunun Kickstarter'dan destek alacağını açıkladı. Zaten daha önce inXile Entertainment Wasteland 2 ve Torment: Tides of Nemenera'da da Kickstarter yoluna başvurmuştu.
 
    Oynanış açısından bir takım yeniliklere sahip olacak olan The Bard's Tale IV'te sıra tabanlı bir dövüş sistemini göreceğiz. Dövüş sisteminin oldukça derin stratejilere sahip olacağını belirten Fargo, bu konuda Hearthstone tarzı oyunları örnek aldıklarını belirtiyor. Oyunla ilgili daha fazla ilerleyen dönemlerde paylaşılacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bard's Tale IV Platformlar: PC Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler