The Binding of Isaac: Rebirth İçin Yeni Ek Paket Sunulacak

25.11.2014 16:07 Samet Konuksal


    Edmund McMillen'in tek başına geliştirdiği The Binding of Isaac'i alıp yeni bir oyun motoruna uyarlayan ve yepyeni özellikler ekleyen The Binding of Isaac: Rebirth, geçtiğimiz günlerde piyasa çıkışını yapmıştı. Serinin hayranları tarafından olumlu yorumlar alan Rebirth, ilk oyunda olduğu gibi ek paketlerle beraber güncellenecek. 
 
    Oyunun resmi blog sitesinde yazılan yazıya göre yapımcı ekip, yılbaşının hemen ardından The Binding of Isaac: Rebirth'ün ilk ek paketi için iş başı yapacak. Bu noktada iş sadece yapımcılara değil, oyunculara da düşüyor. Zira oyuna eklenmesi istenen özellikler için oyunculardan öneriler bekleniyor.
 
    Hâli hazırda yeni düşman çeşitleri, eşyalar, yeni oyun modu, yeni oyun sonları ve karakterleri ekleyeceği açıklanan ek paket için önerilerinizi Reddit sayfası üzerinden sunabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac: Rebirth Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nicalis Dağıtıcısı: Valve Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 19 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 31 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler