The Binding of Isaac'in Yeni Eklenti Paketi için Çıkış Tarihi Verildi

08.09.2015 09:32 Ömür Gencer


      The Binding of Isaac: Rebirth'e gelecek büyük eklenti paketinin çıkış tarihi açıklandı. Afterbirth adını alacak bu eklenti paketi belirtilene göre 30 Ekim'de Steam çıkışını yapacak.
 
      Bu eklenti paketi zaten içerik bakımından oldukça zengin olan yapımı daha da zenginleştirecek. Yeniliklerden birisi daha zorlu bir oynanış sunacak yeni oyun modu Greed Mode, yeni bölüm sonu canavarları, oyuncuların liderlik tablosunda yarışacağı günlük oyunlar, 10 yeni challenge, 1000'den fazla yeni oda, Lilith adlı yeni bir karakter, 120 yeni eşya(eğer bombalar, sandıklar ve kartlar gibi eşyaları da sayarsak bu rakam 525'e çıkıyor.) gibi yenilikler getiriyor.
 
      The Binding of Isaac: Afterbirth'ün PC dışındaki platformlara belirttiğimiz tarihten sonra geleceğini belirtelim. Yapım için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac: Rebirth Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nicalis Dağıtıcısı: Valve Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler