The Black Eyed Peas Experience Duyuruldu

The Black Eyed Peas'in son albümündeki parçaları Yaz'ın favorileri olacağa benziyor.
26.06.2011 14:06 Levent Polater


     Dans etmekten yorulmayanlar buraya. Michael Jackson: The Experience ile dans pistlerini yaktıktan sonra Ubisoft'tan ilginizi çekebilecek bir dans oyunu daha geliyor; The Black Eyed Peas Experience!

     Ünlü müzik grubu The Black Eyed Peas'in satış rekorları kıran parçalarını içinde bulunduracak olan oyunda bir çok eğlenceli oyun modu da sizi bekliyor olacak. Şimdilik Kinect ve Wii için duyurulan oyunun PS3'e gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

    Aşağıdan oyunun duyuru videosunu izleyebilirsiniz. The Black Eyed Peas'in hareketli danslarıyla bezeli olan videoda oyun içi görüntüler anlık olarak görülüyor. Çıkış tarihi konusunda da açıklama olmadığını söyleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Black Eyed Peas Experience Platformlar: XBOX 360 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler