The Book of Unwritten Tales 2, Steam Erken Erişim'deki Yerini Aldı

07.09.2014 01:44 Ömür Gencer


     Kickstarter, pek çok başarılı ve bir o kadar da eşsiz bağımsız oyunun oyuncularla buluşmasına ön ayak oldu. Bu yapımlar arasında yer alan The Book of Unwritten Tales 2, başarılı Kickstarter projesinden sonra Steam Erken Erişim'deki yerini aldı.
 
     En başarılı adventure oyunları arasında gösterilen The Book of Unwritten Tales 2'de Wilbur, Ivo, Nate ve Critter adlı karakterlerin hikayelerine tanıklık edeceğiz. Point-and-click tarzı bir oynanış sunan yapım zor bulmacaları, iki ve üç boyutlu oyun evrenini başarılı bir şekilde birleştirmesi ve orkestral müzikleriyle dikkat çekiyor.
 
       The Book of Unwritten Tales 2, toplam 5 bölümden oluşacak. Her yeni bölüm 4 veya 6 ay içinde çıkacak. Oyunun tam sürüm çıkış tarihi olarak 2015 yılının Ocak ayı gösteriliyor. Bahsettiğimiz bu oyunu 30 dolar karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Book of Unwritten Tales 2 Platformlar: PC Geliştirici: KING Art Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler