The Boys Dizisinin Yaratıcısı, Soldier Boy Karakterinin Detaylarını Paylaştı

14.10.2020 11:34 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm ile ikinci sezon finalini yapan The Boys dizisinin yaratıcısı, üçüncü sezonda diziye eklenecek olan karakter hakkında konuştu.
 
Dizinin üçüncü sezonunda, Jensen Ackles'in canlandırdığı Soldier Boy karakteri diziye eklenecek. Soldier Boy zaten çizgi romanlarda olan bir karakter, ancak Eric Kripke, yani dizinin yaratıcısı bazen karakterlerde ufak değişiklikler yapabiliyor. 
 
Eric Kirpke, Soldier Boy'un çizgi romanlarda beceriksiz ve Homelander'a boyun eğen biri olduğunu söylerken dizide biraz değişiklik yapacağını söyledi. Karakteri John Wayne'e benzeten Kripke, eğer Soldier Boy'un Homelander'dan daha iyi biri olacağını düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz dedi. Ayrıca Soldier Boy için, Homelander'dan önceki Homelander tanımını kullandı. 
 
Dizinin seneye bu aylarda yayınlanması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler