The Boys'tan Yeni Bir Görsel Yayınlandı

01.06.2020 13:23 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı dizi The Boys'un ikinci sezonu için yeni bir görsel paylaşıldı.
 
Geçtiğimiz hafta, dizinin ikinci sezon yayın tarihinin çok yakında duyurulacağı açıklanmıştı, ancak hala bir açıklama yapılmadı. 
 
The Boys, Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanına dayanan bir dizi. Dizi temelde bir süper kahraman dizisi, ancak olaya biraz daha farklı bir yerden yaklaşıyor. İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşuyor.
 
Dizinin ilk sezonunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott ve Jessie T. Usher gibi isimler bulunuyor.  Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler