The Boys'un 2. Sezon 4. Bölümünden Fragman Paylaşıldı

10.09.2020 00:07 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizi The Boys'un ikinci sezonu geçtiğimiz hafta başladı.
 
İlk sezonun aksine dizinin ikinci sezonunda tüm bölümleri aynı gün değil, ilk 3 bölümü aynı gün yayınladılar ve geriye kalan bölümleri de haftalık olarak yayınlanacak. Haftalık bölümlerin ilki olan dördüncü bölümün fragmanı da geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Dizinin oyuncu kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi isimler bulunuyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler