The Boys'un 2. Sezon İnceleme Puanları Paylaşıldı

25.08.2020 18:48 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizi The Boys'un ikinci sezonunun yayın tarihi bir hayli yaklaştı.
 
Dizinin ikinci sezonu için de geçtiğimiz saatlerde ilk puanlar paylaşıldı. 19 farklı site editörü ikinci sezon için puan vermiş ve Rotten Tomatoes ortalaması %95 olmuş Oldukça yüksek bir ortalamaya sahip olduğunu söylemek gerek. İkinci sezonun ortalaması %84.
 
The Boys'un ikinci sezonu 4 Eylül 2020'de başlayacak. Dizinin ikinci sezon ilk 3 bölümü 4 Eylül'de yayınlanacak. Geriye kalan 5 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler