The Callisto Protocol Collector’s Sürümünün İçeriği Belli Oldu

10.07.2022 12:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Striking Distance tarafından geliştirilen korku aksiyon oyunu The Callisto Protocol'ün  Collector's Edition sürümünün içeriği belli oldu. GameStop mağazasına özel olarak piyasaya sürülecek olan bu koleksiyon sürümü yalnızca PlayStation ve Xbox konsolları için mevcut olacak. Koleksiyon sürümü, PS5 ve Xbox Series X/S için 259,99 dolar, önceki nesil konsollar için 249,99 dolardan satışa sunulacak.
 
Koleksiyon sürümü içerisinde şunlar yer alıyor:
 
- SteelBook
- Rozet - Pin
- Jacob Lee'nin bir heykeli
- The Callisto Protocol çizgi romanı
- Retro görünümler - Day One Edition
- Sezon Bileti - Dijital İçerik
 
 
The Callisto Protocol, hayatta kalma korku oyunu Dead Space'in arkasındaki geliştirici Glenn Schofield'ın en son oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun aslında PUBG'yi yayınlayan Krafton ve Striking Distance (Krafton'a ait) ile olan bağlantısı nedeniyle PUBG evreninde geçecekti. Ancak Schofield yakın zamanda, oyunun PUBG evreni ile bağlarını kopardığı ve tamamen kendi evrenini ve hikayesini sunacağını belirtti.
 
The Callisto Protocol, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Callisto Protocol Platformlar: PC Geliştirici: Striking Distance Studios Dağıtıcısı: Krafton Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 5 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 5 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler