The Callisto Protocol Genişletilmiş Duyuru Fragmanı

17.12.2020 23:40 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Krafton ve geliştirici Striking Distance Studios, geçtiğimiz hafta The Game Awards 2020 etkinliğinde duyurulan The Callisto Protocol'ün genişletilmiş ve sansürsüz duyuru fragmanını yayınladı.
 
The Callisto Protocol, Dead Space yaratıcısı Glen Schofield'ın liderliğinde geliştirilen bir hikaye anlatımı odaklı tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu. 2320 yılında Jüpiter'in uydusu Callisto'da geçecek oyunda oyuncular maksimum güvenlikli Black Iron hapishanesinden kaçmaya ve hapishanenin korkunç sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak.
 
Krafton, PUBG'nin yayıncısı ve Striking Distance Studios da PUBG'nin lore ve evrenini yazmaya yardım ediyor. Glen Schofield'ın belirttiğine göre The Callisto Protocol, PUBG evreninde geçiyor ve PUBG ile ilgili ufak bağlantılar ve referanslar içerecek.
 
Glen Schofield, tüm zamanların en korkunç oyununu yapmak istediklerini de ifade etti.
 
2022'de konsollar ve PC için çıkması planlanıyor.

Genişletilmiş duyuru fragmanını YouTube'dan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Callisto Protocol Platformlar: PC Geliştirici: Striking Distance Studios Dağıtıcısı: Krafton Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 12 Dk önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 34 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler