The Callisto Protocol'ün Ardından Krafton Hisseleri Düşüş Yaşadı

05.12.2022 11:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu The Callisto Protocol, genel olarak PC'de optimizasyon sorunları nedeniyle düşük inceleme puanları (oyuncu incelemeleri) gördü ve çeşitli oyun kuruluşlarından ortalama 70 - 75 puan aldı.
 
PUBG: Battlegrounds ve TERA'nın arkasındaki Güney Koreli şirket Krafton tarafından yayınlanan The Callisto Protocol'ün ardından şirket, Kore borsasında kayda değer bir düşüş yaşadı.
 
Dead Space'in geliştiricileri tarafından üçüncü şahıs hayatta kalma oyunu
 
 
 
Dead Space'in geliştiricisi Striking Distance tarafından oyunculara sunulan bu yapımın yayınlanmasının ardından Krafton, 11 Kasım'dan bu yana yüzde 8,41'lik bir düşüşle geçtiğimiz haftayı kapattı. Oyun şu anda inceleme ve puanlama sitesi Metacritic'te 75 ( Xbox Series X/S ve PC ) ve 76 ( PS5 ) puanlara sahip.
 
Tokyo merkezli oyun endüstrisi danışmanlığı Kantan Games'in CEO'su Serkan Toto, puanların bazı yatırımcıların umduğundan daha düşük olduğunu öne sürdü. The Callisto Protocol, PCGamesN'den 9/10, IGN'den 7/10 ve Gamespot'tan 5/10 dahil olmak üzere çok çeşitli puanlar aldı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Callisto Protocol Platformlar: PC Geliştirici: Striking Distance Studios Dağıtıcısı: Krafton Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler