The Chinese Room Neden PS4'ü Seçtiğini Açıkladı

09.10.2013 09:08 Alkan Adakaner


    Dear Esther ve Amnesia: A Machine for Pigs gibi oyunlarla kendini kanıtlayan bağımsız stüdyolardan biri olan The Chinese Room şu sıralar Playstation 4'e özel bir oyun olan Everybody's Gone to the Rapture'ı hazırlıyor. Bu stüdyo neden Sony'i seçtiği ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
 
    "Tıpkı diğer bütün küçük stüdyolar gibi, eğer seçim yapmak zorunda kalırsak nereye doğru gitmemiz gerektiği konusunda ajandamız var. Şu noktada, eğer konsollar arasında seçim yapmak zorunda kalırsak, PS4 tarafına gitmememiz çok zor olurdu ve bu durum Microsoft'un da dikkat etmesi gereken bir şey.
 
     Microsoft'un bağımsız yapımlara XBLA'daki davranışları hoş değildi ve kötü ünleri sebebiyle bağımsız geliştiriciler onlar için çalışmayı bıraktı. Xbox Live'ın marketinin PSN Store kadar güçlü olmamasının sebeplerinden biri de budur. Oyun geliştiren insanlara yanlış davrandılar ve böyle davranırsanız size oyun geliştirilmesi durur. Tabi ki bu iyi birşey; oyun geliştirme işlerinin demokratikleşmesi ve Sony'nin akıllıca davranması ve ilgili olması için önemli."
 
    Bakalım The Chinese Room, Everybody's Gone to the Rapture ile Playstation 4'te nasıl bir başarı yakalayacak. Bu oyundan beklentiler bir hayli yüksek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everybody's Gone to the Rapture Platformlar: PC PS4 Geliştirici: thechineseroom Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler