The Church in the Darkness 2 Ağustos'ta PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

23.07.2019 18:33 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Fellow Traveller ve geliştirici Paranoid Productions, üstten görünümlü aksiyon macera oyunu The Church in the Darkness'ın 2 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun Xbox Store (45,00 TL) ve Nintendo eShop ($19.99) üzerinde ön siparişe açıldı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yıl 1977. Yeğeniniz dini bir tarikata katıldı ve onlarla Özgürlük Kasabası'nı kurmak üzere Güney Amerika ormanlarına yol aldı. Topluluğun içine gizlice sızmak, gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek ve yeğeninizi topluluktan koparmanın gerekli olup olmadığına karar vermek sizin elinizde.

Gizlice yerleşkeye girin ve içerideki insanları araştırın. Senaryo oyunu her oynadığınızda değişir ve her seferinde liderleri Rebecca ve Isaac'in ne kadar tehlikeli olduğuna karar vermeniz gerekir. Bu sosyalist bir ütopya mı yoksa baskıcı bir hapishane mi?

Özellikler

- Nasıl bir sona erişeceksiniz? Sizinle gelmeyi istese de istemese de, Alex'i onlardan koparabilecek misiniz? Tarikatın liderlerine karşı koyabilecek misiniz? Yoksa siz de tarikata mı katılacaksınız?
- Farklı oynayış stilleri deneyerek veya değişik tercihler yaparak her bir senaryonun tüm sonlarının kilidini açın.
- Birden çok oynama yolu: Fark edilmekten tamamen kaçınmak, muhafızları ve sivilleri ölümcül olmayan bir şekilde saf dışı bırakmak ya da yolunuza çıkan herkesi öldürmek.
- Özgürlük Kasabası'ndan karakterler ile görüşün ve ipuçları arayın. Kampın dört bir yanına dağılmış belgeler ve mektuplar, topluluğun gerçek doğasına işaret edecektir.


Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Church in the Darkness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Paranoid Productions Dağıtıcısı: Fellow Traveller Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 31 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler