The Conduit 2'nin Geliştiricisi Eleman Çıkarıyor

05.08.2010 09:35 Alkan Adakaner


 
     Hunter: The Reckoning ve The Conduit serilerinden tanıdığımız High Voltage Software ortalamanın üzerinde oyunlarla karşımıza çıkan bir firma. Son olarak  Tournament of Legends'i piyasaya çıkaran High Voltage şu sıralar The Conduit 2 üzerine çalışıyor.

     Joystiq'e yakın kaynaklara göre firma bugün en az 20 çalışanının işine son verdi. Bu sayının daha da artabileceği konuşuluyor. 
 
     High Voltage Software, bu Sonbahar'da The Conduit 2'yi piyasaya çıkaracağı için projede görevleri tamamlanan elemanlarla ilişkisini kesmiş olabilir ya da bu genel bir işten çıkarma. Sebebini tam olarak bilemesek de dev firmaların bile masrafları azaltmak için çalışan sayısını azalttığı bir gerçek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Conduit 2 Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler