The Conduit İçin Devam Oyunu Yapabiliriz

The Conduit'in kişiselleştirilebilir kontrol sistemi, oyunun en çok övgü alan yönüydü.
06.08.2009 13:02 Talha Aynacı

     Nintendo Wii'ye çıkan pek çok hardcore oyuna oranla başarılı bir satış grafiği çizen ( Amerika'da ilk haftada 150.000 ) The Conduit'in yapımcıları, devam oyunu yapmayı planladıklarını açıkladı.
 
     Bir radyo programına açıklamada bulunan yapımcı Joshua Olsen, ilginçtir oyunun en zayıf yönlerinden hikayesi üzerine anlatılacak daha çok şey olduğunu ve devam oyununda kahramanları hakkında daha fazlasını anlatmak istediklerini dile getirdi.
 
     Olsen açıklamasının sonunda, bunun sadece bir düşünce olduğunu ve The Conduit 2'nin henüz yapımına başlanmadığını ekledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Conduit Platformlar: Wii Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler