The Continental Dizisi John Wick 4'ten Önce Gelmeyecek

27.07.2019 22:07 Nursema Emre

 
Bir basın turunda yine John Wick ekseninde ilerleyecek bir dizi olan The Continental hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Bu basın turunda konuşan Starz'dan Jeffrey Hirsch diziye dair şöyle konuştu:
 
"The Continental, film serisinin öncesinde geçecek bununla birlikte bu dizi John Wick'e yeni bir bakış açısı kazandıracak."
 
Bununla birlikte Keanu Reeves'in bu dizide yer alıp almayacağı henüz belli değildi. Ancak 21 Mayıs 2021 yılında seyirciyle buluşacak olan dizinin John Wick 4'ten önce gala yapması imkansız gibi bir şey.
 
Ayrıca 2018'de yine Starz'da programlama başkanı olan Carmi Zlotnik dizide Keanu Revees'in olup olmayacağı konusunda şunları söylemişti:
 
"Dizinin bazı kısımlarında Keanu Revves'i görmeyi bekliyebilirsiniz."
 
Yani büyük ihtimalle Revees'i dizide göreceğiz. The Continental isimli dizi John Wick evreninde gördüğümüz Continental Hotel'de geçecek.  

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler