The Crew Motorfest için Çıkış Tarihi Verildi: Fiyatı Üzüyor

13.06.2023 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un üstlendiği yarış aksiyon oyunu The Crew Motorfest'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için 14 Eylül'de çıkış yapacak. Yeni bir yarış deneyimiyle gelmeyi hedefleyen Motorfest için yeni bir fragman ve oynanış videosu yayınlandı.
 
Oyunun fiyatı üzüyor
 
 
 
Ubisoft tarafından biz oyunculara sunulacak olan yarış oyunu The Crew Motorfest için şu anda ön siparişler açık durumda. Oyun şu anda hem Epic hem de Ubisoft store üzerinde 1.199 TL'den satışta. Öte yandan Playstation Store'da 1.399,00 TL, Xbox mağazasında ise 197,50 TL olarak gözüküyor.
 
Zorlu yarışlarda mücadele edebileceğimiz The Crew Motorfest'te kendi sürüş tarzımızı ortaya koyabiliyor ve ikonik arabaları galerimize ekleyebiliyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı görevler elde edebiliyor ve efsanevi araçların sahibi olabiliyoruz.
 
Oyunda farklı farklı sürüş etkinlikleri yer alıyor ve bu etkinlikler arasında Amerikan muscle car, Japon sokak yarışı ve efsanevi klasik makineler gibi farklı temalar bulunuyor.
 
Sinematik tanıtım 
 
 
 
Oynanış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler