The Cruel King and the Great Hero 2022'nin Başlarında Batıya Gelecek

16.07.2021 11:08 Mehmet Tandoğan

 
 
 
NIS America'nın daha önce Gematsu'da The Wicked King and the Noble Hero olarak duyurulan The Cruel King and the Great Hero'yu batıda PlayStation 4 ve Switch için 2022'nin başlarında yayınlayacağını duyurdu. Oyunun iki farklı sürümü bulunuyor: Storybook Edition ve Treasure Trove Bundle.
 
Oyun hakkında
 
Yuu adında genç bir kız, büyük bir kahraman olmak için bir maceraya atılacak. Yanında, ona rehberlik eden ve onu koruyan Ejderha Kral olarak bilinen korkunç bir canavar yer alacak. Ancak, ejderha kralın çirkin geçmişi ortaya çıkacak ve şimdiye kadar huzur içinde sürülen hayat tehdit altında kalacak. Büyüleyici ortamları keşfedecek, canavarların ve bulmacaların üstesinden geleceksiniz.
 
The Cruel King and the Great Hero ilk olarak 24 Haziran'da Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için çıkış yaptı.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler