The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'ten Yeni Fragman: "Allies and Adversaries"

12.09.2019 01:06 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını En Masse Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise BonusXP'nin yaptığı The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics'ten yeni fragman paylaşıldı: "Allies and Adversaries". The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics bir RPG oyunu. The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics 2019'un sonlarında; PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, Gelfling klanları ve onların tarihleriyle ilgili daha fazla bilgi edinme imkânı sağlayan farklı bölgeler içerir. Sıra tabanlı bu oyunda oyuncular, Gelfling direnişine önderlik ediyor. Bu direnişte oyuncular planlama, hile ve taktik kullanabiliyor. Ünitelerin donanım, dövüş ve iş sistemleri özelleştirilebilir. Savaş alanında Gelfling’leri dezavantajlı duruma sokabilecek ani olaylar oyuncuları diken üstünde tutuyor. Bu yüzden savaşlar tekrar edilebilir. Oyuncular, savaş bittikten sonra New Game+ modu ile karşı tarafa daha zor seviyelerde meydan okuyabilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler