The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Oynanış Videosu

27.05.2021 20:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes için sekiz dakikalık oynanış videosu yayınladı.

House of Ashes, bağımsız korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü oyunu. Man of Medan ve Little Hope gibi House of Ashes da yepyeni bir hikaye ve yeni karakterler içerecek.

Yıl 2003, yer Irak. Savaş sona ermeye doğru yaklaşırken CIA ajanı Rachel King, Zagros Dağları civarında bir kimyasal silah tesisine baskın yapmak için elit askerlerden oluşan bir ekibe dahil olur. Ekip bölgeye vardığı sırada, Salim Othman adlı askerin liderlik ettiği yerel bir devriye tarafından pusuya düşürülür. İki grubun savaşı esnasında da deprem gerçekleşir ve kendilerini yerin altında bulurlar. Arabistan Çölü'nün altındaki karanlıkta şeytani, vahşi, korkunç, kadim ve durdurulamaz bir şey uyanmıştır.

Bu yıl içinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapması planlanıyor.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (26:18)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler