The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Teaser Fragman

19.05.2021 17:36 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes için teaser fragman yayınladı.

Oynanış fragmanı 27 Mayıs Perşembe Türkiye saati ile 19:00'da paylaşılacak.
 
House of Ashes, bağımsız korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü oyunu. Man of Medan ve Little Hope gibi House of Ashes da yepyeni bir hikaye ve yeni karakterler içerecek. 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes bu yıl içinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Teaser fragmanı YouTube'dan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler