The Day Before Tekrar Ertelendi! Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

25.01.2023 11:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı MyTona ve geliştirici Fntastic tarafından oyunculara sunulacak olan hayatta kalma MMO oyunu The Day Before, ticari marka anlaşmazlığı gerekçe gösterilerek daha önce planlanan 1 Mart çıkış tarihinden 10 Kasım'a ertelendi. The Day Before PC platformuna çıkışının ardından sonraki bir tarihte PlayStation 5 ve Xbox Series için de piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
The Day Before çeşitli engellere takıldı
 
 
 
Kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere sunacak olan hayatta kalma oyunu The Day Before ertelendi ve ertelenme konusunda ekipler çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunlar söylendi: "Hayatta kalma oyunu The Day Before, adı nedeniyle özel bir kişinin talebi üzerine Steam'de engellendi. Bildiğiniz üzere oyun Ocak 2021'de duyuruldu. Duyuru yapıldığı tarihte 'The Day Before' adlı bir marka da mevcuttu. Oyunun duyurulmasından sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde 'The Day Before' adının ticari markasını tescil ettirmek için bizden önce başvuru formu dolduruldu.” 
 
Fntastic ekibi bugün attığı ayrı bir Twitter gönderisinde şunları belirtti: "Oynanış videosu için önce hukukçularla görüşeceğiz. Ancak bundan sonra yayınlayabiliriz."
 
The Day Before oyununda kaynak bulmak için terk edilmiş araçları, evleri ve gökdelenleri araştıracak, topladıklarınızı kolonide satabilecek ve diğer oyuncularla iletişim kurabilecek, zombiler ve diğer oyunculara karşı savaşıp yeni dünyanın efsanesi olmaya çalışacağız.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Day Before Platformlar: PC Geliştirici: Fntastic Dağıtıcısı: MyTona Tür: MMO Shooter Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler