The Division 2'nin Yeni Genişleme Paketinde "Lower Manhattan" Bire Bir Aynı Yapılmış

12.02.2020 13:01 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Massive Entertainment'ın yaptığı The Division serisinin ikinci oyunu The Division 2'nin yeni genişleme paketi "The Division 2: Warlords of New York" dün akşam saatlerinde tanıtılmıştı. Eklenti paketine dair detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
 
Yeni ek paket ile birlikte oyuna Lower Manhattan bölümü ekleniyor ve açıklanana göre oyundaki Lower Manhattan, gerçek hayattaki Lower Manhattan ile bire bir aynıymış. Ancak oyunun hikayesi gereği yaşanan felaket sonucunda Lower Manhattan çok fazla tanınamayacakmış. "Ancak New York City'deki bu bölgelere aşina iseniz, Chinatown, Wall Street ve hatta kıyıdaki Özgürlük Heykeli gibi ünlü yerleri göreceksiniz." cümlesi kullanılmış.
 
The Division 2'nin yeni genişleme paketi Warlords of New York, 3 Mart'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 49 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler