The Division 2'ye Tek Oyunculu Mod Gelebilir

14.07.2019 16:51 Nursema Emre

 
15 Mart'ta Ubisoft tarafından piyasaya sürülen oyuna çok tek oyunculu modu gelebilir. Serinin ikinci oyunu olmasıyla birlikte sistemi daha da oturmuş gözüken yapım, sizin de bildiğiniz üzere normalde çok oyunculu bir yapıya sahip.
 
Division 2'nin kreatif direktörü Julian Gerighty, Division 2'nin tek oyunculu modu için bazı sinyaller vermiş olabilir. Gerighty, dün şöyle bir tweet paylaştı.
 
 
Gönderisinde "Düşünceler?" yazan Gerighty'e bundan önce 'Tim Spencer' isimli Twitter kullanıcısı şunları söylemiş:
 
"Division serisinin hiçbir oyunu kurbanları veya bu kurbanların zihinsel olarak neler yaşadığını işlemedi. Bu tür konuları düşündüğümüzde, oralarda bir yerlerde oldukça karanlık ve destansı olaylar bulabiliriz, bu da yeni hikayeler yaratmak için büyük bir fırsat."
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dünya'nın kaderinin pamuk ipliğine bağlı olduğu bir evrende, şehrinde düzeni sağla ve çöküşten kurtar. The Division 2, oyuncunun keşif ve ilerlemesini odağına alan çevrimiçi bir aksiyon-nişancı RPG oyunudur.

Türünün öncüsündeki bu oyunda uzmanlık sınfını seç ve arkadaşlarınla birlikte en zorlu görevlerin üstesinden gel.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler