The Dwarves Türkçe Oldu

14.03.2017 17:00 Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde de birçok yerelleştirme projesi ile karşımıza çıkan Techno Game bu kez THQ Nordic ile anlaşarak The Dwarves'u Türkçe olarak sundu.

   The Dwarves, 13 Mart 2017 tarihiyle birlikte gelen güncelleme ile Steam ve PS4 platformları üzerinde Türkçe dil desteğine kavuştu. Ayrıca 14 Mart 2017 saat 20:00'a kadar The Dwarves Steam’de 69 TL yerine 41,40 TL'ye ile satılmakta.
 
   Ek olarak The Dwarves, THQ Nordic firmasının Türkçe dil desteği sağladığı ilk ve tek oyunudur. 
 
  The Dwarves Hakkında,
 
"The Dwarves, zorlu gerçek zamanlı savaşlarıyla ve güçlü hikayesiyle ön plâna çıkmış bir fantastik RPG oyunudur. Oyunda kendine has becerisi bulunan 15 oynanabilir kahraman bulunmaktadır. Sayısız orku, devi, kara elfi, bögnilimi, zombiyi, kara büyücüyü ve daha nice düşmanını alt etmek için savaşını başlat."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dwarves Platformlar: PC PS4 Geliştirici: KING Art Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: RPG Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler