The Elder Scrolls 6 Artık Erken Geliştirme Aşamasında Bulunuyor

30.08.2023 18:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Starfield'ın çıkış yapmasına çok az bir süre kala Bethesda ekibinden Pete Hines çeşitli açıklamalarda bulundu. Bir süredir Starfield oyununa zaman ayıran ekipten Hines'ın açıklamasına göre The Elder Scrolls 6 şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Bir röportajda oyunun erken geliştirme aşamasında olduğu belirtildi
 
 
 
İspanyol web sitesi Vandal'a verdiği röportajda Pete Hines, The Elder Scrolls VI'nın şu anda ön geliştirme yani konsept aşamasında olmadığını bunun yerine geliştirme aşamasına geçildiğini aktardı. Oyun şu anda geliştirmenin erken aşamalarında bulunuyor.  
 
Bethesda, The Elder Scrolls 6'nın 2018 yılında geliştirildiğini duyurdu. Ancak 2021 yılına kadar oyun ön geliştirme ve tasarım aşamasındaydı. Her ne kadar Microsoft, TESVI'nın 2026 yılında çıkmasını beklese de belirtilen çıkış yılına yetişmeyeceğini hemen hemen herkes biliyor.
 
Sonuç olarak The Elder Scrolls 6'nın geliştirme aşamasına girdiğini bilmek elbette güzel bir gelişme. Artık Starfield tamamlandığına göre yeni oyunun geliştirme sürecini takibe almaya başlayabiliriz.
 
Diğer yandan hem Starfield hem de The Elder Scrolls 6, Creation Engine 2.0 oyun motoruyla geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls VI Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler