The Elder Scrolls IV: Oblivion için Yeni UES Videosu Yayınlandı

06.09.2021 08:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Haziran ayında The Elder Scrolls IV: Oblivion'ı Unreal Engine 5'te sergileyen bir video paylaşıldı. O zamandan beri geliştirici Greg Coulthard, bu videonun devamı için çalışmaya devam etti ve yeni bir video yayınladı.
 
Belirtilene göre, Coulthard'ın kullandığı tüm varlıklar ve dokular orijinal Oblivion oyunundan. Ayrıca geliştirici, UE5'te yer alan Nanite teknolojisini de tüm varlıklarda (dış duvarlar ve pankartlar hariç) uyguladı. Kaldırım dokusu da elden geçirildi. Ek olarak Greg, Kuzja80'in orijinal dokuları elden geçiren 4x Doku Paketini kullandı. Bu da oyunun daha keskin ve net görünebileceği anlamına geliyor. Son olarak Coulthard, orijinal oyundan bir dizi NPC'ye de bu videoda yer verdi. 
 
Yayınlanan video, NVIDIA 1660GTX (6GB) ve 24Gb RAM'li Intel 4770K'li bir sistemde gerçek zamanlı olarak oluşturuldu. FPS ise 30'du. Kısaca bu video size The Elder Scrolls IV: Oblivion'un Unreal Engine 5'te nasıl görüneceğine dair bir fikir verecek.
 
UE5 videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler