The Elder Scrolls Online Bir Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz

07.11.2019 18:35 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, MMO oyunu The Elder Scrolls Online'ın bir hafta boyunca PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.
 
Ücretsiz oynama etkinliği dün başladı ve 13 Kasım Türkiye saati ile 18:00'a kadar sürecek. Eğer daha önce ücretsiz oynama etkinliğine katıldıysanız aynı karakterle oynamaya devam edebileceksiniz. İlk defa karakter yaratacaksanız oyun içinde harcayabileceğiniz 500 crown kazanacaksınız.
 
Nightblade, Templar, Dragonknight ve Sorcerer olmak üzere dört oynanabilir sınıf mevcut olacak ve ana hikayede 23 alanı ve Mages Guild ile Fighters Guild görevlerini keşfedebileceksiniz.
 
Başlamak için elderscrollsonline.com/en-us/freeplay adresine gidin ve platformu seçtikten sonra oyunu indirmek için talimatları takip edin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler