The Elder Scrolls Online: Greymoor Genişlemesi Duyuruldu

17.01.2020 08:32 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, The Elder Scrolls Online'ın yeni genişleme paketi Greymoor'u duyurdu.

PC ve Mac için 18 Mayıs'ta; PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Haziran'da çıkacak. Stadia versiyonu da planlanıyor.

Greymoor genişleme paketi hakkında tüm detaylar:
 

Skyrim'in Karanlık Kalbi
 
Yerin derinliklerinden gelen kadim bir musibet Skyrim’in başına bela oluyor. Blackreach’ten yükselen karanlık canavarlar ordusu tüm Tamriel’i karanlığa gömmek istiyor.
 
Bir yıl sürecek Skyrim’in Karanlık Kalbi macerası yakında çıkacak Harrowstorm DLC zindan paketi ile açılacak. Ardından Greymoor Bölümü ve diğer DLC’lerle devam edecek. Bu muazzam hikayeyi şu paketler ile deneyimleyebilirsin:
 
• Harrowstorm DLC zindan paketi
• Greymoor Bölümü
• Üçüncü Çeyrekte DLC zindan paketi (adı ve içeriği henüz açıklanmıyor)
• Üçüncü Çeyrekte DLC hikaye bölümü (adı ve içeriği henüz açıklanmıyor)
 
The Elder Scrolls Online: Harrowstorm
 
Skyrim’in Karanlık Kalbi, bu Şubat’ta çıkacak olan Harrowstorm zindan DLC’si ile açılıyor. Harrowstorm ile gelecek iki yeni zindanda, Icereach’teki doğa üstü fırtınalarla boğuşacak ve Unhallowed Grave’in derinliklerini keşfedeceksin. Skyrim’i tehdit eden karanlık kuvvetler gün yüzüne çıktıkça bu DLC’deki olaylar da Greymoor Bölümüne bağlanacak.
 
The Elder Scrolls Online: Greymoor
 
Müthiş doğa üstü fırtınalar Batı Skyrim’i kasıp kavururken kadim bir Vampir Lordunun başını çektiği karanlık canavarlar ordusu gizemli planlarını gerçekleştirmek için yaşayanların ruhlarını tüketiyor. ESO’nun yeni bölümü The Elder Scrolls Online: Greymoor’da kapana kısılmış Nordlara yardım etmek ve bu korkunç kuşatmanın ardında yatan sırları keşfetmek zorundasın.
 
Bu Bölüm kapsamında ESO oyuncularına şu yeni maceralar geliyor:
 
Keşfedilmeyi bekleyen yeni bir bölge: Batı Skyrim
Skyrim’in Karanlık Kalbi destanına yakından bağlı gotik bir ana hikaye görevi
İlginç ve yeni bir sistem: Eski Eserler Sistemi
Yeni devasa 12 oyunculu girişim: Kyne’s Aegis
Yeni Dünya Etkinlikleri: Horrowstorms
Yeni delfler, açık zindanlar ve bağımsız görevler
• Yenilenen Vampir Yetenek Hattı da dahil performans ve yaşam kalitesi geliştirmeleri (tüm oyunculara ücretsiz)
 
Skyrim'i Üstten ve Alttan Keşfet

Greymoor'da Nordların karla kaplı ülkesine gidiyor ve Batı Skyrim'i keşfediyorsun. ESO'da şimdiye dek Skyrim’in doğusundaki bölgeler Eastmarch, Bleakrock ve Rift'i keşfetmiştin, bu yeni Bölümde ise ülkenin diğer tarafına gidecek, Solitude şehrini ve Blackreachin karanlık derinliklerinde yatan yeraltı dünyasını deneyimleyeceksin.
 
Bu yeni bölgedeki macerada, buranın sert mizaçlı halkı Nordlarla tanışacak ve çok çeşitli yan görevler, delfler, açık zindanlar, düşmanlar, bir girişim ve yeni harrowstorm dünya etkinliklerini deneyimleyeceksin. En gözüpek serüvencinin bile heyecanını canlı tutmaya yetecek içerik var.
 
Gotik Bir Hikaye

Bir yıllık Skyrim’in Karanlık Kalbi macerasının bir cüzü olan Greymoor’un ana hikayesi Harrowstorm DLC zindan paketi ile başlayan netameli olaylar dizisini daha da geliştiriyor. Bu Bölümde, tüm bölgeyi kasıp kavuran doğaüstü fırtınaların ardındaki karanlık güçleri açığa çıkaracaksın.

Greymoor’un ana hikayesi bir yıl sürecek destanın bir parçası olsa da, bu bölümdeki maceraya atılmak için Harrowstorm DLC’sini tamamlamış olman gerekmiyor. Tamriel’i ve Skyrim’in Karanlık Kalbi’ni nasıl deneyimleyeceğin tamamen sana kalmış.
 
Eski Eserler Sistemi 
 
Yeni Bölüm ile ayrıca yepyeni Eski Eserler Sistemi de geliyor. Bu oyun aktivitesinde Tamriel’in dört yanına dağılmış kayıp antik eserleri bulup topluyorsun. Yeni bir dizi mini oyunda hırslı bir arkeolog olarak antik kalıntıları tespit etmeye ve kazıp çıkarmaya çalışıyorsun.
 
Ele geçirebileceğin antik kalıntılar arasında mobilya ve andaçlar gibi eşsiz koleksiyon öğeleri bulunuyor ve bunlar yeni bölge ile sınırlı da değil, kıtanın dört yayına yayılmış durumda. Tamriel’in gizli hikayesi keşfetmeni bekliyor.
 
Greymoor için Hemen Ön Sipariş Yap
 
The Elder Scrolls Online: Greymoor için hemen ön alım yaparak bölüm çıktığında eşsiz ödüllere de sahip olabilirsin. Bu ödüller arasında Jarl Finery kostüm, Jarl Crown donatı, Sacrificial Pocket Mammoth dost hayvan (gerçekte kurbanlık durumu isteği bağlı), Define Haritaları, bir Nightfall Önizlemeli Crown Crate ve Experience Scrolls bulunuyor. Ayrıca, sadece ön alıma özel olarak, Holdbreaker Warhorse bineğe de anında erişim kazanabilirsin.
 
Greymoor aşağıdaki sürümler halinde gelecek:

The Elder Scrolls Online: Greymoor Standard Edition
The Elder Scrolls Online: Greymoor Dijital Yükseltme
The Elder Scrolls Online: Greymoor Digital Collector's Edition
The Elder Scrolls Online: Greymoor Digital Collector's Edition Yükseltme
The Elder Scrolls Online: Greymoor Physical Collector's Edition

Greymoor Collector’s Edition kapsamında tüm ön alım bonuslarının yanı sıra bir sürü özgün dijital içerik de bulunuyor. Greymoor’un farklı sürümleri hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve sana en uygununun hangisi olduğuna karar vermek için sürümler makalesine bakabilirsin. Ve nihayet, Hemen Al Sayfasında Greymoor için hemen şimdi ön alım yapabilirsin.

 
Sinematik duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 22 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler