The End is Nigh ve Abzu Epic Store'da Ücretsiz; Haftaya Conarium Var

05.09.2019 19:21 Özgür Eroğlu

 
Epic Games Store bildiğiniz gibi önce ayda, sonra ise her hafta olmak üzere 1 veya 2 adet ücretsiz oyunu bizlere sunuyor. Bu hafta ücretsiz olarak edinebileceğimiz The End is Nigh ve Abzu indirmeye açıldı.
 
12 Eylül tarihine kadar The End is Nigh ve Abzu'yu, Epic Games Launcher'dan, Epic Games Store üyeliğinize girerek ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu kütüphanenize ekledikten oyun tamamen sizin olacak.
 
Epic Games'in 12 Eylül - 19 Eylül tarihleri arasında vereceği oyun ise Conarium. Conarium'un Epic Store üzerindeki tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Conarium, dört bilim insanını içeren sürükleyici bir hikayeyi ve bu insanların normalde doğanın "mutlak" limitleri olarak kabul ettiğimiz şeylere meydan okuma çabasını izleyen ürpertici bir Lovecraftçı oyundur. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler