The Eternal Castle Remastered PS4 için Çıkış Yapacak

08.06.2021 17:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Severed Press, sinematik macera oyunu The Eternal Castle [Remastered]' ın 24 Haziran'da PlayStation Store üzerinden PlayStation 4'e geleceğini duyurdu.
 
The Eternal Castle [Remastered] ilk olarak Ocak 2019'da PC için çıkış yaptı. Ardından Mayıs 2020'de Nintendo eShop üzerinden Switch platformuna çıktı. 
 
Oyunun resmi açıklaması
 
The Eternal Castle [Remastered], eski bir klasiği modernize ederek yapılan iddialı bir girişimdir. Yapım ekibi, detaylı araştırma ve sıkı çalışmayla, 1987'deki orijinal başyapıtın aynı 'hissini' ve duygusal akışını korurken oyun deneyimini genişletmeye çalıştı. 
 
Oyun, oyuncuyu hızlı tempolu yakın dövüşe sürüklüyor. Bu aksiyonda menzilli silahlar ile hiç düşünmeden veya temkinli ve gizli bir şekilde ilerleyerek yer alabilirsiniz.
 
Tehlikeler ve zorluklarla dolu zorlu bir yolculuk sizleri bekliyor. Tekrar oynanabilirlik açısından gelişmiş olan oyun, her yeni başlangıçta sizlere rastgele olaylar, karşılaşmalar, tuzaklar, bilmeceler ve keşifler sunuyor.
 
Fragman videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler