The Evil Within 2 Yapım Aşamasında Olabilir

19.03.2017 01:16 Gazali Çetinkaya

 
 
   2014 yılında geliştirici stüdyo Tango Gameworks ve Shinji Mikami yönetiminde karşımıza çıkan third-person hayatta kalma korku oyunu The Evil Within'in devam oyunu yapım aşamasında olabilir.
 
   NeoGAF kullanıcılarının fark ettiği üzere bir iş ilanında Psychobreak 2 için kalite kontrol test görevlisi/çevirmen aranıyor. (Psychobreak, The Evil Within'in Japonya'da bilinen ismi).
 
   Bu iş ilanı pek detay vermese de The Evil Within 2'nin geliştirme aşamasında olabileceğini işaret ediyor. Henüz yayıncı ve yapımcı firmalardan bir doğrulama gelmese de Bethesda ve Tango Gameworks, daha öncesinde The Evil Within'i bir "seri" olarak tanımlamıştı. O yüzden bu haber çok fazla şaşırtıcı değil.

   Ek olarak işin süresi 10 Nisan - 31 Ekim arası olarak belirtilmiş. Bu sebeple oyunu bu yılın sonlarına doğru görebiliriz. 
 
   The Evil Within şu anda PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler