The Falconeer Xbox One'a da Gelecek

12.11.2019 13:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Tomas Sala, okyanus-dünya fantezi rol yapma oyunu The Falconeer'in daha önce duyurulan PC versiyonunun yanı sıra Xbox One'a da geleceğini duyurdu.
 
2020'de çıkışını gerçekleştirecek.

The Falconeer ilk defa 14 - 16 Kasım tarihleri arasında Stratford, Londra'da Copper Box Arena'da düzenlenecek X019 etkinliğinde oynanabilir olacak.
 
Wired Productions genel müdürü Leo Zullo "Bağımsız geliştiricilerin neler sunabilecekleri konusunda çıtayı yükseltecek bir mücevher olan The Falconeer'in oyuncular tarafından deneyim edebileceği için çok heyecanlıyız. En başından beri, bu heyecan verici hava savaşı rol yapma oyununa hayran kaldık ve bu güzel ve büyüleyici oyunda tutku ve yetenekleri gördüğümüz Tomas Sala ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz." dedi. 
 
Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Falconeer Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Tomas Sala Dağıtıcısı: Wired Prodctions Tür: Hava Savaşı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler