The Forest'ın Fiyatı + PS4 Sürümü Gelebilir

02.02.2014 11:10 Alkan Adakaner


     EndNight Studios tarafından geliştirilen ve şimdiden çok büyük ilgi çeken The Forest adlı korku oyunu hakkında oyunun geliştiricileri Twitter üzerinden bazı açıklamalar yaptılar. Oyunun konsol sürümü ve fiyatı ile ilgili bazı şeyler netleşiyor.
 
    Öncelikle geliştiricilerin açıklamasına göre The Forest'ın fiyatı 15 dolar ciavarında olacakmış. Şimdiden çok kaliteli olacağı düşünülen oyun için gayet uygun bir fiyat belirlenmiş gibi görünüyor. Bunun yanında geliştiriciler oyunun Playstation 4 sürümünü yapmayı isterlermiş, ama EngNight küçük bir stüdyo olduğu için PC sürümüne odaklanılmış.
 
     Anlaşılan o ki eğer Sony tıpkı diğer geliştiricilere olduğu gibi EndNight'a da yardım ederse oyunun PS4 sürümü de çıkacak. Bağımsız geliştiricilerin PS4'te çokça boy gösterdiğini göz önüne alınca The Forest'ın PS4 sürümü konusunda umutlar artıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Forest Platformlar: PC Geliştirici: EndNight Dağıtıcısı: EndNight Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler